Glazenwasserij Hollander biedt kwaliteit

Wilt u een prettig en betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat uw ramen komt wassen en onderhoudsdiensten aanbiedt? Bij Hollander vindt u die kwaliteit en de beste glazenwassers die het werk voor u doen.

Schoonmaakbedrijf voor al uw onderhoudsdiensten

Ons schoonmaakbedrijf is uw hulp bij glazenwassen, gevelreiniging en het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Of u nu net een nieuw pand heeft of net een verbouwing achter de rug hebt, wij zorgen ervoor dat alles er van binnen en van buiten weer schoon en onderhouden uitziet. Ook zorgen we voor het schoonspuiten van uw gevels. Hiervoor  gebruiken wij de hogedrukreiniger. Bijvoorbeeld voor het weghalen van zware aanslag of om graffiti te verwijderen.

Compleet pakket van onderhoudsdiensten

Het complete pakket aan onderhoudsdiensten vindt u bij ons schoonmaakbedrijf. Zo zetten we bij de glazenwasserij het nieuwe Telewash systeem in. Dit is een speciaal systeem dat uw ramen borstelt met gedemineraliseerd water (oftewel: osmose water). Dit water droogt zonder te vlekken omdat het water gefilterd is op kalk, mineralen. Dit zorgt ervoor dat er geen strepen op de ramen achterblijven. Een ervaren en gecertificeerde glazenwasser van ons schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat uw ramen weer schoon worden.

Glazenwasserij Hollander levert maatwerk

Schoonmaakbedrijf Hollander staat voor een persoonlijke benadering van klanten. Hierdoor kunnen we rekening houden met de wensen van de klant en leveren we u dan ook maatwerk. We hebben een grote klantenkring die onder meer bestaat uit bedrijven, scholen, particulieren, Vereniging van Eigenaren en Overheidsinstanties. Waarom is ons bedrijf een goede keuze op het gebied van schoonmaakdiensten?

  • De prijs-kwaliteitsverhouding is goed.
  • Al ruim 15 jaar leveren wij een betrouwbare dienstverlening.
  • Milieu bewust en een Veilige werkwijze.

De veilige manier van werken van schoonmaakbedrijf Hollander

Een glazenwasser van ons schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat hij in veilige omstandigheden werkt. Zo is ons bedrijf ook in bezit van het glazenwasserscertificaat van de S.V.S. en werken we uitsluitend met veilige materialen tijdens onze klussen. We zijn een gerenommeerd bedrijf dat uw pand van binnen en van buiten reinigt, onderhoudt en goed schoonmaakt. Ook het onderhoud van de vloeren behoort tot onze mogelijkheden. Zo kunt u ons inhuren om de vloeren te schrobben en het tapijt goed te reinigen.

Glazenwasserij Hollander voor het beste resultaat

Wilt u meer informatie over onze diensten of bent u geïnteresseerd in een offerte van ons bedrijf? Neem dan contact op met schoonmaakbedrijf Hollander, via telefoonnummer: 075-3030593